Menuer til kammeratskabsaftener

Januar

Pariserbøf med Tilbehør 

Dessert : Grand Marnier-souffle med lun appelsinsovs

 

Februar

Kogt torsk i sennepssovs med hvide kartofler, dertil Flæsketern, rødbedetern, revet peberrod og hakkede æg samt stærk sennep

Rugbrød med fedt og gammelost

Marts

Kogt Hamburgryg med flødestuvet spinat med brune og hvide kartofler

Gammeldaws æblekage

April

Kogt oksebryst med sur/sød peberrodssovs, hvide kartofler, og hjemmelavet agurkesalat

Rabarbertrifli

Maj

Skipperlabskovs med rødbeder, smør og krydderurter

Chokoladekage med hindbærcoulis

Juni

Forloren skildpadde

Jordbær med fløde

August

Hakkebøf med bløde løg champignon, og hvide kartofler samt brun sovs

Frugtsalat med sød flødeskum og chokoladespåner

September

Karbonade med grønærter og hvide kartofler samt surt

Dessert: Gammeldaws æblekage

Oktober

Brunkål Med Røget Flæsk og medister hvide kartofler

Dessert: Syltede pære  med vannilie is og chokolade sovs 

November

Efterårs Tema 

Gule ærter med kogt røget Flæsk,medister kartofler,rødbeder og  hjemmelavet Sennep

dessert: Gammel ost: rugbrød rå løg sky og sennep

December

Ribbensteg ,stegt medister stegt andebryst ,med brune og hvide kartofler ,skysovs ,rødkål og asier

dessert: Ris a la mande med kirsebærsovs og mandelgave